‘t Is crisis. En bovendien heb ik het momenteel veel te druk om uitgebreid te koken.
Nodig:
- macaroni
- 250 gram gehakt
- 100 gram spekblokjes
- italiaanse kruiden
- knoflookpoeder
- 4-seizoenenpeper
- ½ zak diepvriesgroenten ‘Italiaans’
- 2 blikjes tomatenblokjes
Doe de gehakt en de spek in een hapjespan, en bak deze al roerend tot de gehakt rul is. Je hebt geen olie nodig; gehakt en spek zijn vet genoeg.
Roer er flink wat van de kruiden door.
Voeg de groenten toe, en bak deze al roerend mee tot ze ontdooid zijn.
Kieper de tomaat erbij, roer het spul door elkaar, doe een deksel op de pan, en laat zachtjes pruttelen. Af en toe roeren.
Kook ondertussen de macaroni volgens de gebruiksaanwijzing.
Als de macaroni klaar is, schep je nog een handje italiaanse kruiden door de saus, en kan het geserveerd worden. Eventueel met wat geraspte kaas erover.
Voor mij is dit genoeg voor 2 dagen.
Smakelijk!