Volgens mij zit ik in mijn toetjesfase…
Ik had cake over. En een potje jam.
Nodig:
- cake
- jam
- 250 gram mascarpone (vind je in de supermarkt waarschijnlijk bij de kaas)
- 250 ml slagroom (een bekertje, geen spuitbus)
- een zakje Klop-Fix
- een zakje vanillesuiker
Doe de mascarpone, slagroom, jam, Klop-Fix en vanillesuiker in de mixer, en klop dit tot een stevige room. Snijd de cake in de lengte door (als de cake dik genoeg is 2 keer), doe op de onderste helft een dikke laag room, en leg de bovenste cake-helft er weer op. Zet dit even in de koelkast om de room verder op te laten stijven.
Tip:
Ik had (nogal) wat room over. Dit heb ik in 2 ijscoupes geschept en in de vriezer gezet. Morgen dus waarschijnlijk een stukje over erg lekker aardbeien-frambozen-roomijs.
Ik voorzie een gourmet met kilo’s vlees, liters Sangre de Toro, en ijs toe; de koningin doet het maar even zonder mij…
Smakelijk!